Een wens van mij was een eigen bedrijf op een mooie locatie. Zo gaaf dat ik de kans heb gekregen Ommer Oase te starten op vakantiepark Ommerland, een park in een mooie bosrijke omgeving. 

Wat vooraf ging…

Ommer Oase beginnen was een mooie stap nadat ik op verschillende kruisingen heb gestaan en een bepaalde richting ben op gegaan. De schoolrichting begon anders. Wegens interesse in juridische zaken ben ik na de MDS naar de HEAO-MER gegaan. Na afronding van deze studie en een mooie baan bij het afstudeerbedrijf heb ik een pad bewandeld op het gebied van schoonheidsverzorging en natuurgeneeskunde. Ik begon in Zwolle in huis een eigen schoonheidssalon. Dat combineerde ik met een leuke baan bij ProRail. Met de komst van de kinderen ben ik bewust met de salon gestopt. In plaats daarvan ben ik naast de baan bij ProRail in loondienst gegaan bij Province waar ik als schoonheidsspecialiste en later ook als pedicure werkzaam was. Daar heb ik veel geleerd en een fijne tijd gehad. Ik ben er er trots op dat ik mocht werken in een bedrijf met een prettige sfeer, waar iedereen welkom is en waar ruimte is voor persoonlijke aandacht. En dat neem ik graag mee naar Ommer Oase. 

Holistische visie

Ik ben er van overtuigd dat schoonheid van binnenuit komt. Als je in balans bent zul je dat uitstralen. In deze roerige tijden merken steeds meer mensen dat ze uit balans zijn. Hierdoor ontstaan klachten, vaak door stress. Stress is funest voor vele lichamelijke en mentale processen. Hier kun je wat aan doen door eerst eens te beginnen met rust en ontspanning op te zoeken. 

Dit kan door veel (buiten) te bewegen, in de natuur te zijn maar ook door het ondergaan van ontspannende behandelingen.

Door mijn interesse in natuurgeneeskunde, oosterse wetenschappen en mindfullnes krijgen de behandelingen een extra dimensie. Voor mij is dat niet zweverig. Met beide benen op de grond ben ik me er van bewust dat alles energie is en dat wij een grote kracht en zelfhelend vermogen in ons hebben. Mijn doel is om jou met een ontspannen en weldadig gevoel weer naar huis te laten gaan. 

Zo groen mogelijk…

Zorg voor elkaar en de aarde vind ik heel belangrijk. Bij Ommer Oase wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van biologische, ecologisch verantwoorde en eerlijke producten. Producten zijn dierproefvrij en zoveel mogelijk vegan. Als er al een dierlijk product of ingrediënt wordt gebruikt dan betreft het met name honing, bijenwas en propolis. En dan natuurlijk van de biologische teelt met respect voor de bijen. Als er geschikte alternatieven zijn wordt het gebruik van (wegwerp)plastic zoveel mogelijk vermeden. Dit geldt voor producten die ik gebruik tijdens de behandelingen maar ook voor de artikelen in de cadeaushop, cadeauverpakkingen, wasmiddelen en schoonmaakartikelen.