Vitaliteit

Vitaliteit

Vitaliteit is meer dan alleen gezondheid. En gezondheid is meer dan alleen de afwezigheid van ziektes en kwaaltjes. Vitaliteit is voor mij totaal in balans zijn, een geestelijke en lichamelijke goede gezondheid met een flinke dosis levenslust. Hoe zou de wereld eruit zien als echt iedereen dát zou ervaren. Een utopie maar op mijn bescheiden manier wil ik hieraan bij dragen.

Voeding

Vanuit de holistische visie is vitaliteit van binnenuit door middel van opname van de juiste voedingstoffen van groot belang. Ontspannen zijn is absoluut belangrijk voor opbouw, herstel en geestelijk welbevinden. Maar als er te weinig van het goede en teveel van het schadelijke binnenkomt zal er altijd een vorm van stress in het lichaam aanwezig zijn. “Laat voeding je medicijn zijn” sprak Hippocrates al 2300 jaar geleden. De basis ligt echt bij gezonde voeding. Met nadruk op voeding en niet op vulling. In onze maatschappij is dat best een uitdaging. Jammer dat veel ongezonde voeding goedkoper is dan de gezondere keuzes. (Maar uiteindelijk is ongezonde voeding veel duurder als je alleen al denkt aan de kosten van gezondheidszorg door het ontstaan van ziektes als gevolg van ongezonde voeding). Ook weten we dat door invloeden van buitenaf zoals verontreinigingen, het gebruik van pesticiden veel gezonde voeding zoals gewassen, groente en fruit lang niet altijd meer de kwaliteit bezit zoals we zouden willen. Het toevoegen van waardevolle vitamines en mineralen in de vorm van supplementen is daarom aan te bevelen. 

LR Health & Beauty

Ik werk met de hoge kwaliteitsproducten van de firma LR. De missie van LR is More Quality for Your Life, ze streeft naar een gezond, vitaal en succesvol leven voor iedereen wereldwijd. 

LR is een Duitse firma die echt voor kwaliteit gaat. “Made in Germany” staat voor een hoge kwaliteitsgarantie. Alle producten worden in eigen fabriek gemaakt. Kwaliteit bewijzen doet ze voortdurend door allerlei onafhankelijke testen en onderzoeken. Bovendien werkt LR samen met Duitse artsen. Voor de productie worden uitsluitend zuivere natuurlijke grondstoffen gebruikt waar mogelijk van biologische herkomst. Daarnaast staan duurzaamheid, klimaatvriendelijkheid en sociaal werken hoog in het vaandel.

Aloë Vera

Een belangrijk ingrediënt die LR gebruikt in zowel supplementen als in huidverzorgingsproducten is de bladgel van de Aloë Barbadensis, oftewel Aloë Vera.

LR neemt uitsluitend de aloeverabladgel af van een hooggelegen plantage in Mexico waar geen insecticiden en pesticiden gebruikt worden. Er wordt streng gecontroleerd op een hele voorzichtige productiewijze zodat alle waardevolle ingrediënten behouden blijven. LR gebruikt alleen het zuivere binnenste bladmateriaal, het bladfilet. LR werkt met een hoge concentratie aloeveragel in haar producten.

Eigenschappen van de Aloë vera

Om bestand te zijn tegen warme en droge weersomstandigheden heeft Aloë Vera het vermogen om water en essentiële voedingstoffen in de balderen op te slaan. De gel werkt van nature herstellend. Een belangrijk ingrediënt is de stof acemannan. Deze behoort tot de mucoploysachariden. Acemannan wordt opgeslagen in de celmembranen en zorgt zo voor versterking van de immuniteit. Het is de basis voor alle bindweefsel, inclusief huid, vaatwanden, gewrichten, kraakbeen en banden. Tevens is het een fundament van de botten. Andere bekende  werkzame bestanddelen zijn:

Vitamines: A, B2, B3, B6, B12, C, PP, E, foliumzuur, niacine, bètacaroteen, choline,

Mineralen: calcium, kalium, magnesium, naytium, koper, ijzer, zink, mangaan

Maar daarnaast ook aminozuren, enzymen, polysachariden, plantesterolen, aminosuikers, appelzuur, lignine en saponine.

Darmen, lever en celstofwisseling: basis van onze gezondheid

De basis van onze gezondheid is de darmen, lever en celstofwisseling. Het is van belang dat de juiste stoffen de cellen kunnen bereiken en dat de schadelijke stoffen veilig kunnen worden afgevoerd. Als de balans hier goed is zul je dat uitstralen! Ware schoonheid komt van binnenuit!

De producten van LR kun je volledig afstemmen op jouw behoefte. Ik adviseer je hierbij graag.

Geef het de tijd

Geduld wordt beloond. Het gebruik van supplementen zijn geen quick fix oplossingen. Als klachten jaren aanwezig zijn heeft het lichaam tijd nodig om te herstellen. Natuurlijk werken ze gelijk want het lichaam heeft direct baat bij de toevoer van vitamines en mineralen maar om het echt te merken is vaak een wat langere tijd nodig. Op zijn minst zes weken en bij voorkeur drie maanden. Daar ligt voor velen de uitdaging. In eerste instantie het wennen aan de gewoonte om 2 à 3 keer per dag supplementen in te nemen en het vervolgens volhouden. 

Webshop

De producten van LR kun je zelf eenvoudig online bestellen. Het wordt bij je thuis bezorgd, wel zo makkelijk.

Inkoopaccount

Wil je de producten veel voordeliger kopen? Dan kun je kiezen voor een eigen inkoopaccount. Je koopt ze dan tegen inkoopprijs! Het maakt niet uit of je particulier bent of een bedrijf hebt. Dit is zeker aan te bevelen als je vaker wilt bestellen of als je gelijk meerdere producten wilt proberen. Neem gerust contact op voor vragen hierover.

Topproducten van LR

De best-sellers van de supplementen van LR kun je zien als de basis. Deze zijn:

Aloë vera drinking gel: bevat vele werkzame bestanddelen die ondersteunend werken op je algehele weerstand. Helpt mee aan een optimale interactie tussen cellen waardoor de de werkzame stoffen daar komen waar ze nodig zijn. Zelfs in te zetten voor honden en paarden!

Super Omega 3 capsules:  zeer goede kwaliteit. Bevat 2 keer zoveel EPA en DHA als vele andere omega capsules die verkrijgbaar zijn. En het bevat geen zonnebloemolie! Zonnebloemolie koudgeperst in salades is gezond. Maar bij verhitting oxideert het heel snel en worden bepaalde verbindingen omgezet in juist ontstekingsbevorderende stoffen. Zonnebloemolie bevat veel Omega 6. Daarvan krijgen we al teveel binnen.

Pro Balance tabletten: verbetert het evenwicht van de zuur-basehuishouding. Zeer belangrijk. Als lichaam te zuur is onttrekt het mineralen uit botweefsel met vele gevolgen. Bevat oa kalium, magnesium, calcium, natrium, koper en chroom.

Ook aanbevolen:

Pro 12 plus: 3 voudige werking Biotic complex. Unieke combinatie van prebiotica, bacteriën en postbiotica. Ondersteunend voor ontgiftingsprocessen. Zeer opbouwend en beschermend voor de darmflora. Ook in te zetten in kuurverband.

Liver support: ontgifting en bescherming van de lever. Bevat oa Chlorella, vit. B6, Choline, Mangaan, mariadistel, artemisia en cysteïne. In kuurverband. 

Active freedom capsules: zeer geschikt om je bindweefsel, kraakbeen en botten te ondersteunen. Bevat oa vitamine D, E en mangaan.

Kijk voor meer producten en informatie in de webshop.

Mission possible

Er zijn twee gezondheidsprogramma’s  die zeer waardevol zijn als je aan je gezondheid wilt werken. De Health Mission kun je zien als een kuur om je darmen, lever en celstofwisseling te reinigen en te herstellen. De Body Mission ondersteunt je als je gewicht wilt verliezen maar wel de juiste voedingstoffen binnen wilt krijgen. Zeer handig in het drukke dagelijks leven. Voor meer informatie hierover  klik op onderstaande buttons. En neem gerust contact op voor vragen!