Wellness

Zoals gebruikelijk in beautysalons en voor de meesten ook duidelijk op deze manier verdeel ik de behandelingen in Facials (gezichtsbehandelingen) en Body (lichaamsbehandelingen). Bij de facials wordt echter meer dan alleen het gezicht behandeld. Ook is er aandacht voor hoofdhuid, oren, nek/schouders, armen en voeten. Aandacht voor het gehele lichaam draagt bij aan een diepere ontspanning.

Iedere behandeling wordt afgestemd op jou. Wat heeft je huid nodig en wat heb jij nodig? Welke geuren inspireren jou, wil je rustgevende muziek of juist stilte? Voel je vrij om dit aan te geven. Geen behandeling is daardoor hetzelfde.

Nieuw is de groep Energetische behandelingen. Hieronder vallen Kantumkracht behandelingen (Kwantum Reset en Kwantum Reis), Reiki en de Inspiratiemodule. Klik op de knop voor meer informatie over Kwantum kracht. 

Facials

ms-icon-310x310

Touch of wellness

Duur: 30 min
Prijs: €43,-

Kort maar krachtig. Ook ideaal om te combineren met een body-behandeling. Je gezicht wordt gereinigd en je ontvangt een gezichtsmassage waarbij ook de hoofdhuid, nek en schouders meegenomen worden. Er wordt gemasseerd met effectieve werkstoffen. Een ware oppepper voor de huid.

ms-icon-310x310

Time for balance

Duur: 60 min
Prijs: €68,-

Weer in balans. Een uurtje voor jezelf. Je gezicht wordt gereinigd en voorbereid om werkstoffen op te kunnen nemen. Daarna volgt een massage van gezicht, oren, nek, schouder en decolleté met een cocktail van werkstoffen. Vervolgens wordt een masker aangebracht. Terwijl dit inwerkt worden de voeten gemasseerd. 

ms-icon-310x310

Total wellness

Duur: 90 min
Prijs: €98,-

Ervaar wat deze complete behandeling voor je doet. Lichaam en geest zijn echt even op vakantie. De behandeling begint met een  dieptereiniging van het gezicht en een warming-up voor de massage. Deze warming-up kan een penseelmassage zijn of een massage met edelstenen. Tijdens inwerken van de peeling worden de armen en handen ingemasseerd met een bodylotion. Daarna volgt een uitgebreide gezichtsmassage met een cocktail van werkstoffen waarbij ook aandacht is voor schouders, decolleté, oren en hoofdhuid. Tijdens het masker ontvang je een voet(refelex)massage. 

Body

ms-icon-310x310

Touch of hamam basic

Duur: 45 min
Prijs: €59,-

Een reinigingsritueel gebaseerd op de originele hamam uit het Oosten maar dan net even anders. Het vindt niet plaats in een natte ruimte maar je ligt op je buik op de wellnessbank. De huid van rug en benen wordt gescrubd en daarna wordt een zeer heilzame zeep aangebracht en ingemasseerd. Met warme kompressen wordt de zeep verwijderd. Er wordt afgesloten met een heerlijk verzorgende bodylotion

ms-icon-310x310

Touch of hamam luxe

Duur: 60 min
Prijs: €69,-

Een behandeling zoals beschreven bij de basic maar in plaats van de bodylotion ontvang je een heerlijke verwarmde verzorgende oliebehandeling.

ms-icon-310x310

Rug/schouder/nek massage basic

Duur: 30 min
Prijs: €43,-

We weten het allemaal. Stress en spanning zetten zich makkelijk vast in je rug, nek en schouders. Het gevolg is dat afvalstoffen niet goed afgevoerd worden en dat de energie niet goed kan stromen. Deze massage is gericht op het afvoeren van afvalstoffen. De achterkant van de benen worden daarom ook kort meegenomen. Voel de energie weer stromen.

ms-icon-310x310

Rug/schouder/nek massage luxe

Duur: 60 min
Prijs: €68,-

Een behandeling zoals beschreven bij de basic maar dan uitgebreider. Op de voeten en onderbenen bevinden zich reflexzones van rug en nek. Deze zones worden ook gemasseerd. 60 min liggen op de buik is vrij lang. Ik kan je adviseren om te kiezen voor een draaimoment waarna een voet(reflex)massage volgt waarbij vooral aandacht wordt geschonken aan de zones van rug, nek en schouders.

ms-icon-310x310

Body massage basic

Duur: 30 min
Prijs: €43,-

Kort maar krachtig. Muziek (of juist niet) en de heerlijke geuren van etherische oliën dragen bij aan deze deze ontspannende massage van rug en achterkant benen (met nadruk op kuiten).

ms-icon-310x310

Body massage luxe

Duur: 60 min
Prijs: €65,-

Duur: 90 min
Prijs: €95,-

Zo eenvoudig kan het zijn. Laat je meevoeren met de ontspannende muziek, of geniet in stilte, heerlijke geuren van etherische olie en laat je masseren. Rug, nek, schouders en achterkant benen komen uitgebreid aan bod. Na een draaimoment is er keuze tussen massage van de voeten of van het gezicht. Bij de 60 min kan ik je adviseren om voor de voeten te kiezen omdat dan indirect weer het gehele lichaam aan bod komt.

ms-icon-310x310

Hotstone massage basic

Duur: 45 min
Prijs: €70,-

Een hotstone massage is een massage met basaltstenen van ca 45 °C. De warmte verlicht de spanning in de spieren. De behandeling begint met het leggen van warme stenen op de rug. Vervolgens wordt verwarmde olie aangebracht op de achterzijde van de benen en volgt een massage met de stenen. Vervolgens is de rug aan de beurt. De massage bestaat uit lange rustige en cirkelvormige strijkingen. Een heerlijk ontspannende behandeling en zeer aangenaam om in koudere jaargetijden te ondergaan.

ms-icon-310x310

Hotstone massage luxe

Duur: 60 min
Prijs: €82,-

Behandeling zoals beschreven bij basic maar dan met een draaimoment waarna de voeten en onderbenen gemasseerd worden met de warme stenen.

ms-icon-310x310

Voet(reflex)massage

Duur: 60 min
Prijs: €68,-

Zoveel aandacht voor alleen de voeten? Jazeker want terwijl je in diepe ontspanning komt ervaart je lichaam als het ware een totale massage. Hoe dan? Het hele lichaam is gereflecteerd op de voeten via zones. Door deze zones te masseren wordt ook de doorstroming in het desbetreffende lichaamsdeel beïnvloed. Tijdens deze behandeling worden naast de grepen van de voetreflexologie ook de ontspannende grepen van de klassieke voetmassage toegepast.

 

ms-icon-310x310

Voetreflexmassage met intake

Duur: 90 min
Prijs: €92,00

Indien je deze behandeling kiest omdat je klachten hebt dan wordt vooraf een intake gedaan om onderliggende oorzaken te achterhalen. Kies dan bij het reserveren voor voetreflexmassage met intake. Via de email ontvang je dan een vragenformulier met het verzoek deze zoveel mogelijk alvast in te vullen. Voorafgaand aan de behandeling nemen we het formulier door. Voetreflexologie kan bijvoorbeeld goede ondersteuning bieden bij hoofdpijn, slaapproblemen, darmproblemen en spijsverteringsklachten. Voor meer informatie hierover neem gerust contact op.

ms-icon-310x310

Voeten wellness treatment

Duur: 60 min 
Prijs: €69,-

Je voeten verdienen aandacht. Ervaar de ontspanning die je merkt in je gehele lijf als je voeten behandeld worden. In deze behandeling beginnen we met een voetenbad. Door de warmte, de kruiden en/of etherische olie gaan de spieren zich ontspannen. Daarna wordt een kleipasta aangebracht. Deze heeft een ontgiftende werking. Vervolgens worden de voeten gemasseerd om de doorbloeding en doorstroming te bevorderen. Ervaar een weldadig gevoel.

Duo behandelingen

ms-icon-310x310

Relaxmoment voor 2

Duur: 2h
Prijs: €138,-

Beleef gezellig samen een relaxmoment! Kies zelf je behandeling.

Jullie doen 2 programma’s in de massagestoel  plus keuze uit gezichtsbehandeling (reiniging en massage) of voet(reflex)massage of rugmassage. Tussendoor of na afloop een kopje koffie of thee maakt het uitje compleet.

 

ms-icon-310x310

Total wellness voor 2

Duur: 3,5h
Prijs: €195,-

Een top tot teen behandeling voor jullie samen. De massagestoel, voetenbad en gezichtsbehandeling worden gecombineerd met een keuze uit voetmassage of rugmassage. Een kopje koffie of thee tussendoor, het wordt heerlijk genieten.

ms-icon-310x310

Surprise-uitje voor 2

Duur: 3,5h
Prijs: €199,-

Durven jullie het aan?
Kunnen jullie niet kiezen of willen jullie je laten verrassen? Kies dan voor dit uitje. Ik zorg voor een complete behandeling inclusief koffie of thee. En natuurlijk voor jullie beiden een….surprise!

Energetische behandelingen

ms-icon-310x310

Intentiemodule

Duur: inbegrepen
Prijs: gratis

Door te werken met intentie of gedachtenkracht krijgt de behandeling een andere lading. Het doel is het onderbewuste bewust maken of een gewenst zaadje planten. De module kan naar wens klein of wat uitgebreider zijn. Onderdelen van de module zijn: een intentie uitspreken en/of het trekken van een inzichtkaart, geurreis met etherische olie, muziek afstemmen op bepaalde frequentie, tijdens massage luisteren naar een meditatie mbv de Meditation Moments app. De module wordt geïntegreerd in de behandeltijd van de gekozen behandeling. Niet mogelijk bij 30 minuten behandelingen.

 

ms-icon-310x310

Kwantum Reset

Duur: 45 min
Prijs: €49,-

De Kwantum Reset is het opschonen van je energiesysteem. Dit omvat de aura en chakra’s (die ook verbonden zijn met hormoonklieren of organen en hun werking). Het lichaam ruimt blokkades op. Dit kan ter plekke gebeuren maar ook geleidelijk in de dagen erna. Jouw systeem bepaalt de snelheid en wat het los laat. 

Klik hier voor meer informatie over Kwantumkracht en het waarom bij Ommer Oase.

ms-icon-310x310

Kwantum Reis

Duur: 1h
Prijs: €68,-

Er wordt ingezoomd op een specifiek thema welke is gebaseerd op lichamelijke, emotioneel en psychische klachten. Deze klachten worden omgezet naar een diepe wens. We gaan de wens letterlijk formuleren en uitspreken. Als we met het kwantumveld in verbinding zijn wordt een protocol uitgesproken en laten we het kwantumveld zijn werk doen. Dat laatste is de reis. 

Klik hier voor meer informatie over Kwantumkracht en het waarom bij Ommer Oase.

 

ms-icon-310x310

Reiki

Duur: 75 min
Prijs: €82,-

Reiki is het Japanse woord voor universele levensenergie. Het is een natuurlijke en eenvoudige methode om energie over te brengen via de handen. Dit versterkt de aanwezige energie in je lichaam en dat brengt balans. Het werkt ook zeer ontspannend.  Ik richt me tijdens de behandeling op de (voelbare) byosen, een belangrijk element uit de Jikiden Reiki. Byosen is een ophoping van (giftige)afvalstoffen wat veroorzaakt wordt door een blokkade in de bloed- en lymfecirculatie. Door energieoverdracht wordt de doorbloeding ter plaatse gestimuleerd wat een positieve invloed heeft op de totale doorstroming in de weefsels. Hoewel het hele lichaam aandacht krijgt richt ik me vooral op de locaties waar blokkades zitten.  

Overige

ms-icon-310x310

Surprise, durf jij het?

Duur: 30 min   Prijs: €49,-
Duur: 60 min   Prijs: €75,-
Duur: 90 min   Prijs: €99,-

Kun je niet kiezen of wil je je laten verrassen? Kies dan uit de surprisebehandeling basic(30min), luxe (60 min) of excellent (90min). Geef je over aan de ontspanning, geniet van de reis. Na afloop wordt het nog completer en ontvang je een… surprise!

ms-icon-310x310

Ook mogelijk

Hoewel het bij Ommer Oase hoofdzakelijk draait om ontspanning en huidverbetering en -verzorging is het prettig om ook storende haartjes te verwijderen. Daarom kan dit zeker maar de nadruk ligt op bijwerken. Epileren en waxen in het gelaat is alleen in combinatie met een behandeling te boeken.

Opmerking: de duur van de behandeling omvat de totaal gereserveerde tijd, inclusief tijd om o.a. bij te komen en wat te drinken.
Prijswijzigingen voorbehouden.